pátek 19. srpna 2011

... SKOLACKA ...



... konecne jsem se dostala k tomu, ze neco naradkuju. Kde zacit? Nebyla jsem tady tak dlouhooo.

Naposledy, po nasi bouracce a pak nastal kolotoc litani a vyrizovani. Nejak mi nefungoval blog, nemohla jsem nic vkladat, posednich par prispevku mi stejne vkladala Gabca, ... ted jsem neco postelovala v nastaveni a uz zase funguju.

Akce "auto" se vyridila, trvalo to sice 3 tydny, ale mam noveho Milacka a jezdi se mi opravdu dobre. V Cechach jsme uz byli dvakrat.


Za tu dobu, co jsem tady nebyla, tak jsou u nas nejake novoty. Ta hlavni je, ze v pondeli 8.8. nam zacala skola a prvnacci sli v utery poprve do skoly. Bylo mi strasne divne, slzy tekly,... Z naseho malinkeho nedonoseneho uzlicku je SKOLAK a tim zacina dalsi kapitola v nasich zivotech, jak v mem a Alexovo, tak hlavne u Nenynky.
Neny se posledni dny prazdnin zacala strasne na skolu tesit, protoze pry se ted nauci psat a cist a bude moci SAMA napsat dopis Jeziskovi :-)))

Prvni skolni den se tady opravdu proziva, ... deti si nesou do skoly tasku a kornout a jde se do kostela na detskou msi a potom do skoly, kde je obcerstveni pro rodice a pribuzne a deti jdou na hodinu s pani ucitelkou do tridy.

Myslim, ze mela Nenynka opravdu pekny prvni skolni den, byla nadsena, pani ucitelka je pry hodna a odpoledne, kdyz bylo po oslave, tak se prisla pomazlit a rekla mi: "Maminko dekujuuu, to byl dneska super den a dekuju za vsechny darecky, tolik jsem jich jeste nikdy nedostala a ja te miluju" A ja zase oci plne slz a muchlovala jsem ji a muchlovala ...






... s pani ucitelkou ...







 ... a hned prvni den uz mela domaci ukol ...



... a od te doby, co jsem tady byla naposled, tak ma nase sikula dalsi dve zlate medajle ...

3 komentáře:

  1. tak neny, moc gratuluju..a´t to jde pořád dobře!

    OdpovědětVymazat
  2. Téééda, Neny už je tak velká holčička!!! Ať jí to ve škole jde a baví jí to a má radost z nových poznávání! :o)
    Kornout je naprosto úchvatnej! Fakt paráda!!! :oD

    A v gymnastice je to velikánská šikulka - gratuluju k medailím!

    OdpovědětVymazat
  3. Školačce to moc sluší a velká gatulace k medajlím :-)

    OdpovědětVymazat