pátek 25. března 2011

4. DEN

PATEK ... od rana do vecera ...



... jsem se zase nezastavila.

Rano se nechtelo Nenynce vstavat, zacala se rozcilovat, ze nechce jit dnes se skolkou do lesa. V patek chodi jejich trida vzdy dopoledne do lesa.


Po skolce jsme jely domu, dosly jsme vyvencit psa. Pobalily veci na trenink a vyrazily jsme vyzvednout Alexe do prace, chtel jet s nama na trenik do DTB.


... tam jsme mohli dnes asi tak 10min videt, jak se trenuje, protoze tam nejaky opravar neco delal a nechal otevrene dvere. Jinak neni mozne videt nic, rodice do telocvicny nesmi, deti se odevzdaji a zase vyzvednou, vlastne po treninku vyjdou ven a tim to konci. To, co jsme videli, neni opravdu prochazka ruzovou zahradou a musim ale rict, ze je kazdy trenik znat, ... maji uplne jine metody trenovani a kazdy trener ma tak jednu az dve holciny nebo kluky. Tech je tam opravdu hodne, coz jinak neni bezne, u nas je napriklad kluk jenom jeden. Chvilicku jsme mluvili s trenerkou, pred zacatkem treninku. Zrovna tam cvicila holcina, stejne stara jako Neny, je tam 4 mesice a je to "dite z ulice", jak ji nazvala trenerka. Rikala, ze s tema je vetsinou lepsi prace, protoze neni "zkazene" z nejakeho oddilu a nema zafixovane vselijake chyby.


... Po treninku jsme jeli hned na dalsi trenink k nam. Dnes tam bylo malo holek a tak jsem si rikala, ze to bude super trenink a bylo vse naopak. Holky byly jako z divokych vajec a absolutne zadna spoluprace s nima nebyla. Des. Musela jsem se jenom rozcilovat, jak delaji blbosti, nesoustredi se na cviceni a tak se muselo zase i trosku posilovat :-)

2 komentáře:

  1. tak to je asi fakt náročné..nemůže to tomu malýmu tělu ublížit?

    OdpovědětVymazat
  2. Andy, ... ja vim, rika se: "sportem k trvale invalidite". Do niceho ji nenutim, chodi tam sama moc rada a kazde rano se pta, jesli je trenink. O vikendu je nestastna,tak cvici alespon doma.
    Necvici s zadnyma zatezema, jenom s jejim vlastnim telem, tak snad to nicemu nevadi

    OdpovědětVymazat